Vállalkozásának új irodát keres? Ismerkedjen meg Szegeden épülő irodaházunkkal!

Szegedi vállalkozó, és induló, vagy már meglévő cégének olyan irodahelyiséget keres, ami igényesen kialakított és viszonylag könnyedén megközelíthető a városon belül? Szeretné az ingatlant költséghatékonyan fenntartani? Ha a kérdésekre igennel felelt, ismerkedjen meg új, épülő irodaházunkkal,
a CENTER POINT Irodaházzal
!

Az új, épülő irodaház kifejezetten a vállalkozók igényeihez igazodva valósul meg. Lehetőség van az irodaterek igény szerinti kialakítására, hiszen akár 350 m2-től 3000 m2-es területekben is gondolkodhat. Az új, épülő irodaház könnyedén megközelíthető Szegeden: a városközpontból a József Attila sugárúton kifelé haladva, a Rókusi körút előtt jobbra található, igényes környezetben, amit nemcsak autóval, hanem tömegközlekedéssel is könnyedén el lehet érni. Modern, A+ kategóriás épület, ez pedig lehetővé teszi a költséghatékony fenntartást, tehát úgy lehet irodája, hogy több lehetősége marad vállalkozásának bővítésére és fejlesztésére.

Ha felkeltette érdeklődését új, épülő irodaházunk, és az épületen belül szeretne helyiséget bérelni, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

ELÉRHETŐSÉG:
+36 30 9380 141 vagy a +36 30 9325 000

Béreljen új kiadó irodát, ha kinőtte a mostanit!