Találja meg az ideális ingatlant bérleményeink között!

Ha kiadó raktárt, üzlethelyiséget keres, nálunk a legjobb helyen jár! Cégünk különböző kiadó ingatlanokkal foglalkozik Szegeden és környékén.

Bérleményeink között számtalan megoldást talál akár raktárként, akár üzletként, vagy telephelyként szeretné használni az ingatlant. Ha új vállalkozásba kezdene, akkor is érdemes körülnéznie, hiszen vendéglátó egységnek, vagy szórakozóhelynek is kiváló bérleményeket is talál kínálatunkban. Mindemellett többféle irodaházzal, irodával, vagy üzlethelyiséggel állunk rendelkezésére a város különböző pontjain, így biztos lehet benne, hogy az elhelyezkedést illetően sem kell kompromisszumot kötnie. Bérleményeink között akár térkép alapján is keresgélhet!

Kiadó ingatlant keres új vállalkozásához, vagy meglévő cégét bővítené? Nézzen szét bérleményeink között, biztosan megtalálja az ideális megoldást, ráadásul kedvező áron! Ha további kérdése van ingatlanjainkkal kapcsolatban, szívesen állunk rendelkezésére elérhetőségeink bármelyikén!

ÉRDEKLŐDÉS:
Amennyiben bármelyik ingatlanunk felkeltette az érdeklődését, kérjük, a további információk kapcsán keressenek minket az alábbi elérhetőségek egyikén:
30/9-380-141 vagy a 30/9-325-000 telefonszámon.